Tarinat

Bloody Mary


Bloody Mary on itsenäinen jatko-osa L'appel du videlle. Tarina kertoo Noahin nyt 15-vuotiaaksi kasvaneesta pikkusiskosta, Marysta. Kiltti ja kaikesta hyvin suoriutuva tyttö tekee yhden väärän valinnan ja putoaa sen myötä läpi kaikista turvaverkoista.

Ilmestyneet osat:
1. Prologi


L'appel du vide


'L'appel du vide' tarkoittaa suoraan suomennettuna 'tyhjyyden kutsua'. Tarina kertoo 17-vuotiaasta Noahista, joka ei ole oikein koskaan tuntenut vetoa tyttöihin, mutta ei uskonnollisen ja tiukan kasvatuksen saaneena oikein kykene hyväksymään itseään ja tunteitaan. Eikä asiaa auta uskonnollinen äiti, jolle oman pojan erilaisuus olisi kamalin mahdollinen asia maailmassa. 

Ilmestyneet osat:
1. Do I have to?
2. Pride
3. Deal
4. Rumors
5. I don't know anymore
6. Place like home
7. Crush
8. In a deep trouble
9. Driving me crazy
10. Nonsensical
11. If the truth has been forbidden
12. How dare you?
13. Love me like there's no tomorrow

(osa simeistä on tehty niin, että olen ensin ladannut muiden tekemiä base-simejä, ja sitten muokannut niitä. En kuitenkaan kuollaksenikaan muista kaikkia lataussivustoja, suuri osa on Exchangesta. En voi siis ottaa kaikkea kunniaa tästä asiasta)


Oneshot: Russian rouletteHetken mielijohteesta tehty oneshot, jossa pelataan rulettia kuoleman kanssa. Ei sovi välttämättä kaikkein herkimmille lukijoille.

Russian roulette


Oneshot: SilenceToinen oneshot ilman ihmeellisempää juonta. Kertoo yhdestä ihmiskohtalosta, jota siivittävät hiljaisuuden äänet.Oneshot: Särkän yliTehty ystävän muistoa kunnioittaen.

Särkän yli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä