perjantai 5. elokuuta 2016 | 4.11

L'appel du vide — 6. Place like home


Kuuntelin tätä biisiä aivan liikaa tätä kirjoittaessa, linkkaan sen nyt tähän. 

***


Lämpö.
Yöllä nukahtaessa oli ollut suoraan sanottuna aivan jäätävän kylmä. En ollut aiemmin nukkunut ulkona, joten en tietenkään ollut tietoinen siitä, että lämpötila laskisi aina yöllä, vaikka päivällä lämpötila olisikin kohtuullinen. Nukahtaminen oli ollut miltei mahdotonta. Nyt oli kuitenkin lämmin.





Ja sillä sekunnilla kun tajusin, mistä lämpö oli peräisin, olisin mieluummin ollut missä tahansa muualla, kuin siinä.



Kähean miniatyyriluokan karjaisun säestämänä singahdin ylös kuin vieteri ja jäin istumaan noin metrin päähän Anthonysta. Poika kääntyi vatsalleen ja haukotteli.
— Ai, oletkin jo hereillä, hän totesi tyynen rauhallisena. Katsoin toista järkyttyneenä ja auoin suutani kuin kala, joka oltiin juuri kiskaistu ylös vedestä.
— Rauhoitu, jätkä! Täällä oli vain hiton kylmä, minullakin oli. Enkä raaskinut herättää sinua, nukuit niin sikeästi, Anthony selitti samalla selvästi pidätellen naurua.
— Voidaanko sopia, ettei tätä koskaan tapahtunut? kysyin tulipunaisena. Anthony naurahti.
— Tylsimys! No okei, sovitaan vaan.



Anthony nousi istumaan pitäen samalla katseensa minussa.
— Mikä päivä nyt on? hän kysyi.
— Lauantai, vastasin hieman hämmentyneenä.
— Aah, niin se olikin. Joo. Mitään uutta tietoa porukoistasi? Onko vieläkin verattavissa itsemurhaan yrittää mennä kotiisi? poika jatkoi kyselyään. Kohautin olkapäitäni.
— Suoraan sanottuna luulen, että on. Äiti on yön aikana lähettänyt aika monta melko näennäisen rauhallista ”tulisit-nyt-kotiin”-viestiä, mutta niistä kyllä paistaa läpi se fakta, että hän on vihainen kuin ampiainen. Ja believe me, äiti vihaisena on aika… vihainen, selitin väsyneenä. Aivoni eivät olleet vielä täysin heränneet.



— Sinähän majoitit minut kotiisi yhdeksi yöksi? Anthony kysyi. Nyökkäsin hämmentyneen näköisenä.
— Jos haluat, voit punkata minun kämpilläni jonkin aikaa. Sinne ei eilen illalla luultavasti olisi ollut minunkaan järkevää mennä, mutta nyt varmaan äiti on vähän rauhoittunut. Jos siis tarvitset jotain mestaa missä piilotella, niin se ovi on auki, hän selitti pienesti hymyillen.
— Oikeastiko? kysyin ihmetystä äänessäni. Anthony nyökkäsi.
— Niin että ollaan tasoissa. Ettet myöhemmin voi tulla vaatimaan minulta mitään yllättävää palvelusta vedoten vanhoihin velkoihin, hän sanoi naurahtaen. Naurahdin itsekin.

***


Anthony asui aika kaukana, asuinalueella, jossa en ollut käynyt kertaakaan aiemmin. Täällä ei ollut korkeuksiin kohoavia kerrostaloja, vaan lähinnä rivi- ja omakotitaloja. Päättelin meidän olevan jossain kaupungin länsilaidalla, vaikka olin mennyt reitin kanssa sekaisin jo hyvä tovi sitten.
Saavuttuamme erään vaaleanvihreän puutalon kohdalle, Anthony hidasti askeliaan ja pysähtyi.
— Se ei sitten ole yhtä fancy kuin sinun asuntosi, mutta toivottavasti kelpaa, hän sanahti aavistuksen hermostuneen kuuloisena. — Ai niin, älä säikähdä hajua.
Ennen kuin ehdin kysyä tarkemmin, mistä hajusta toinen oikein puhui, Anthony otti farkkujensa taskusta avaimen ja sovitti sitä etuoven lukkoon. Ovi aukeni raksahtaen.



Asunto oli melko pieni, ulko-ovelta näki olohuoneen ja keittiön kokonaan. Ilmassa leijaili kevyt, makeahko haju, josta en tiennyt, mitä se oli. Ehkä jokin eksoottinen yrtti?
Keittiön tuolilla istui pöytään nojaten nainen, ehkä noin 35-vuotias. Ainakin reilusti nuorempi kuin oma äitini. Nainen istui rennon näköisenä tuolilla, mutta kasvojen ilme kieli kaikesta muusta kuin rentoudesta. Siitä, kun Anthony avasi oven, meni pari sekuntia siihen, että nainen käänsi katseensa ja hänen silmänsä levisivät.
— Anthony, missä olet ollut? Et ole ollut kotona toissapäivästä lähtien! Ja mitä nuo mustelmat ovat?nainen ilmeisesti yritti huudahtaa, mutta sanat takertuivat hänen kurkkuunsa, jolloin lause oli vain käheä kuiskaus. Hänen äänensä oli karhea, karheampi kuin mitä hänen ulkonäöstään olisi voinut päätellä aluksi päätellä.



Anthony heitti kengät jalastaan eteiseen ja asteli muutaman askeleen lähemmäs naista. Tein samoin, paitsi että en heittänyt kenkiäni, vaan asetin ne siististi eteiseen.
— Joo joo, sori äiti. Olen ollut… vähän kaikkialla. Riittääkö tieto siitä, etten tehnyt mitään erityisen tyhmää enkä päässyt hengestäni? Ja nämä mustelmat… ne ovat vain jälkiä pienestä… välienselvittelystä, Anthony selitti vaivaantuneena.
— Selvä, puhutaan siitä sitten joskus myöhemmin, nainen sanahti ja katsoi sitten minua. — Onko hän ystäväsi?



— Päivää, olen Noah, Noah Shepherd. Olen Anthonyn… ystävä, sanoin hiukan epäröiden. Voisinko kutsua Anthonya ystäväkseni? En tiedä. Sovitaan, että voisin.
— Olen Whitney Cleveland, Anthonyn äiti. Hauska tavata, nainen esittäytyi hymyillen.
— Ace, ei Anthony… , Anthony mutisi.



Jäin katsomaan hetkeksi Whitneyn kasvoja. Naisen silmät punoittivat hiukan. Olikohan hänellä silmätulehdus? Tai roskia silmissä?
Katsahdin sitten ympärilleni, ja olin pian varma, ettei kyse ollut mistään silmätulehduksesta.



Keittiön pöydällä lojui luottokortti, pari läpinäkyvää Minigrip-pussia sekä erilaisia, ilmeisesti itse käärittyjä sätkiä. Ikkunaa peitti valkoinen verho, jonka läpi näkyi muutamia ruukkuja, joiden kasvit olivat vasta itämisvaiheessa. Tarkoittiko tämä, että…?



Whitney selvästi huomasi hämmästykseni, ja naurahti vaivaantuneesti.
— Olette varmaan väsyneitä. Suihku on tässä alakerrassa heti portaiden alapäässä, ja jääkaapista saa hakea ruokaa milloin vain. Ja mitä tulee näihin… tavaroihin… älä säikähdä, en ole mikään diileri tai huumeparoni… tämä on vain tälläinen… harrastus, nainen takelteli naurahtaen lopussa.
Nyökkäsin epäröiden. Minne hittoon olin oikein tullut? Pitäisikö tästä ilmoittaa poliisille?

***


Kello näytti melkein kahtatoista illalla. Anthony oli mennyt suihkuun, minä taas istuin jäykkänä sohvalla ja katsoin TV:stä jotain dokumenttia, joka kertoi jostain uudenaikaisista lastenkasvatusmetodeista. Anthony oli lainannut minulle pyjamaa, ja näytin lievästi sanottuna naurettavalta, mutta en valittanut.
Whitney käveli keittiöstä olohuoneeseen ja katsahti TV:hen.
— Sopiiko liittyä seuraan?
Nyökkäsin, ja nainen istui sohvalle, huomattavasti rennommin kuin minä. Hänen silmänsä punoittivat taas hiukan. Hän oli tainnut käydä polttamassa uuden sätkän.



Hetken oli hiljaista. Katsoimme molemmat dokumenttia, jossa nainen paraikaa selitti uusimmista tutkimustuloksista, lapselle optimaalisesta kasvatusympäristöstä sekä tehokkaimmista kurinpitomenetelmistä. Whitney huokaisi.
— Hohhoijaa, eihän tuossa nyt ole mitään järkeä. Tunkekaa hanuriinne kaikki optimaaliset laskelmanne, hän kommentoi huvittuneena. — Rauhaa, rakkautta ja yhteisymmärrystä, niillä se maailma pyörii eikä tälläisellä schaissella.
— On noilla ihan hyviä pointteja, sanahdin.
— Ehkä, mutta nuo ihmiset, jotka ovat olevinaan niin viisaita ja tietävänsä kaiken, väittävät jonkin yksittäisen rangaistusmetodin olevan kovinkin tärkeä sen kannalta, millainen aikuinen lapsesta kasvaa. Ehei, ei se niin mene. On olemassa vain kaksi oikeasti merkittävää asiaa. Rakkaus ja arvostus, ne ovat ne asiat, joilla on väliä, kaikki muu on toissijaista, nainen jatkoi julistustaan.



— Jos äitinä olo on minulle jotain opettanut, niin sen, että lasta pitää kunnioittaa ihmisenä, vertaisenaan, ja rakastaa, vaikka hän ei käyttäytyisikään aina täydellisesti. Huono numero kokeesta tai jälki-istunto tunnilla pelleilystä, whatever. Myös huonot asiat ovat osa elämää, ja kyllä lasten pitää antaa olla lapsia. Lastenkasvatus ei ole mikään projekti, jonka on pakko onnistua. Se on pikemminkin matka, tie ilman karttaa, josta ei koskaan tiedä, mitä se tuo tullessaan, Whitney selitti hiukan sekavan oloisena.
Naisen puheet saivat minut miettimään omia vanhempiani. Lastenkasvatus ei ole mikään projekti, jonka on pakko onnistua. Ainakin äidille se selvästi oli.
— Katso vaikka Anthonya. Hän ei juurikaan menesty koulussa tai käyttäydy aina hyvin, mutta on pirun onnellinen. Hän kunnioittaa itseään, koska häntä on aina arvostettu kotona. Vaikka koti on rikkinäinen, se voi olla silti rakastava…, Whitney jatkoi hivenen sekavaa selitystään, muuttuen loppua kohti aavistuksen vakavammaksi.



— Miksi hän ei halua itseään kutsuttavan Anthonyksi? Onko siinä jokin juttu? kysyin hiukan epäröiden. Whitney mietti hetken.
— En ole aivan täysin varma. Luultavasti se johtuu siitä, että hänen isänsä nimesi hänet sillä nimellä.
Hämmästyin hiukan. En oikein tajunnut, miksi se häiritsi Anthonya.



— Se vain… jos Billy ei olisi koskaan lähtenyt, asiat olisivat nyt luultavasti toisin. Mutta hän teki ratkaisunsa ja lähti vain eräänä päivänä jälkiä jättämättä, eikä Anthony oikein koskaan sulattanut asiaa, Whitney selitti nyt hiljempaa. Kuuntelin sanomatta sanaakaan.
— Emme ole näiden vuosien aikana paljoakaan puhuneet tapauksesta, se on Anthonylle aika arka paikka. Suosittelen, että vältät kysymästä aiheesta häneltä. Mitä tulee ihmisten lukemiseen, en ole mikään ekspertti, mutta näen kyllä, milloin jotkut haavat eivät ole kunnolla parantuneet.
En osannut sanoa mitään, en yksinkertaisesti mitään. Tyydyin nyökkäämään pienesti.



Whitney vei käteensä vaivihkaa yhteen, minkä seurauksena huomasin naisen vasemmassa nimettömässä sormuksen.
— On luultavasti aika lapsellista ajatella näin, mutta jokin pieni osa minussa uskoo, että ehkä jonain päivänä Billy vielä palaa, hän naurahti. — Toivon sitä myös Anthonyn takia, että hänen ei tarvitsisi kantaa sellaista epätietoisuuden aiheuttamaa taakkaa jatkuvasti mukanaan. Hän on kuitenkin vasta poika…
Hymähdin. Sanoja ei ollut.



Pian kylpyhuoneen ovi avautui, ja Anthony tuli ulos. Hän lähti kävelemään ylös portaita.
— Menen nukkumaan. Noah, voit sitten nukkua vaikka minun huoneessani, kun päätät mennä nukkumaan. Öitä, hän huikkasi väsyneenä. Hän ei ilmeisesti ollut kuullut keskusteluamme. Ihan hyvä niin.
— Minäkin taidan mennä nukkumaan. Öitä, sanahdin sitten itsekin.
— Hyvää yötä, Whitney vastasi nyt pirteämmin.
Kävelin Anthonyn perässä yläkertaan, joka oikeastaan koostui pelkästään hänen huoneestaan.



Anthony istui sängylleen ja kävi makuulle. Jäin seisomaan vähän matkan päähän tyhmän näköisenä.
— Missä voin nukkua? kysyin epävarmana.
— Missä haluat. Lattia saattaa olla ihan semiepämukava ja sohva vähän pieni, mutta miten itse haluat. Myös patjalla on tilaa, en pure päätäsi irti, Anthony naurahti.
— Okei, ängen sitten sinne, naurahdin takaisin.
Anthony sammutti kattovalon, minkä seurauksena huoneeseen laskeutui hämärä.



Istuin sängynkulmalle ja vein käteni niskani taakse. Anthony makasi vatsallaan ja haukotteli.
— Hei… mehän sovimme, että se, mitä tapahtui puistossa… sitä ei koskaan tapahtunut? kysyin vaivaantuneena.
— Jep, niin me sovimme, Anthony vahvisti hiukan hämmästyneen kuuloisena.
— Päteekö se sääntö, jos se sama tapahtuu uudestaan? esitin jatkokysymyksen.
— Mitä tarkoitat? Anthony kysyi naurahtaen. Hän luultavasti aavisti jo, mutta halusi minun sanovan sen itse.
— Minulla on kylmä, sanahdin huvittuneena.



— Okei. Tätä ei siis koskaan tapahtunut?
— Jep. Ei tapahtunut.

***

Ottakaa vielä loppuun meemi, jonka meme service Ritsu/Nagisa loihti ennen osan julkaisua, kun menin paljastamaan evil planejani kuvan muodossa. En siis ainakaan käkättänyt tuolle viittä minuuttia putkeen.




Jooh. Vähän nopea tahti ehkä (?), mutta toisaalta noiden kahden olis syytäkin laittaa jo vähän vauhtia. :D
Idea Whitneyn luonteeseen ja elämäntapaan tuli oikeastaan vasta vähän ennen kun aloin kuvaamaan. Alkuperäisajatus oli aivan toinen, mutta tein nyt näin. 

Aloin muuten vihdoin oikeasti panostaa siihen, että muokkaan jokasta kuvaa vähän. Oliko näissä kuvissa liikaa tai liian vähän muokkausta teidän mielestä? C:

14 kommenttia:

  1. Yh, mulla on jääny tän kommentoiminen vähälle, vaikka tää on ihan M-A-H-T-A-V-A tarina, armahdatko minua? D:

    Musta kuvien muokkaus oli just hyvä! :D

    Apua, nuo kaksi ekaa kuvaa. Iih.. :3 Kyllä noista vielä söpö pari tulee. ;)

    Kamala muija tuo Noahin äiti. :c Toisaalta odotan myös mielenkiinnolla, millainen reaktio tuon kotiinpaluusta syntyy..

    Tuo Anthonyn äiti oli just sellanen, ku sen kuvittelin olevan. Toisaalta myös jotenkin tykkään siitä tosi paljon. :D

    Päätyivät pojat kuitenkin (onneksi) samaan sänkyyn nukkumaan. :3 JA EI VITTU TOTA MEEMIKUVAA! x''DDDDDDDDDDDDDD

    Tää tarina on kyllä mulle täydellinen, meinaa oikeesti ää homoja. <33 (terve vaan, kun melkee joka toinen ropehahmo, joka on mies, on homo. :)) ) Oot aivan ällistyttävän hyvä kirjottaja ja kuvaaja. ♥.♥

    Sori, oon just heränny, joten kommentti on nyt.. Mitä on. :D


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Armahdan! C:

      Niistä tulee söpö pari! :3 muahahaa, en malta odottaa, että pääsen toteuttamaan evil planejani... >:)

      Judy on kamala D: ja mahtavaa, jos Whitney ei herättänyt mitään ylitsepursuavaa inhoa! :D koska sitä pelkäsin kirjottaessa.

      Ritsun meme service-palvelu ei petä koskaan! XD

      Kiitän kehuista! <3 ja klikkaa, mullakin lähes jokanen miespuolinen ropehahmo on homo... :D send help

      Poista
  2. Ihana. <3 Ja toi musiikki. Ainoa häiritsevä asia oli etten pystynyt keskittymään kunnolla kun iskä imuroi taustalla. :D

    Noi on niin söpöjä, pistäis vähän vauhtia!!!!!! Okei, ei mitään kiirettä. :D

    Vähän pelkään ensi osaa, jos/kun Noah palaa kotiin ja Judy alkaa läksyttämään häntä...


    Anthonyn äiti, olkoon mikä huumeidenkäyttäjä tahansa, oli oikeastaan aika viisas. Tai no ei nyt viisas, mutta se kasvatustapajuttu oli hyvä.

    Sori jos mun jutut on vähän älyvapaita, heräsin ihan muutama minuutti sitten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Don't worry, jos nää mun evil planit pitää, noi todella laittaa vähän vauhtia... :D

      Saa nähdä, miten Judy reagoi, kun Noah palaa. Luultavasti ei kovin hyvin. :D

      Jee, ihmiset ei vihaa Whitneyta! <3

      Poista
  3. Hihiiii! ♥

    Niistä kyllä tulee niiiiiiiin söpö pari :3 En kestä. Muakin kyllä jännittää ihan pirusti se, että miten Judy reagoi kun Noah menee takaisin kotiin... saa hirveät raget päälleen ja sitten Noah lentää ikkunasta ulos eikä Anthony, haha :D

    Anthonyn äiti on jollain tavalla tosi kiva O.o Toi sen kasvatusjuttu on tosi viisaasti sanottu, vaikka lasta pitääkin rohkaista parantamaan numeroitaan mutta ei saa kuitenkaan pakottaa siihen. Vaikka se onkin joku huumeidenkäyttäjä, niin se on jossain mielessä kiva.

    Toi vika osan kuva on kyllä niiiiin söpö :3 Kohta ne jo pussailee, awwista awwws :33 Ja toi meemikuva on kyllä hyvä :DD Naureskelin sille jo Simstassa, mutten viitsinyt sanoa mitään.

    Ja hei, mäkin oon nyt värkkäämässä aloituspostausta mun tarinablogiin (Teaparty in Storyland), että tervetuloa katsomaan sitten kun se on valmis! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, koko ajan joku lentää ikkunasta ulos! XD <3

      Oikeesti, ennen osan julkasia qmottelin ihan sikana, et kaikki salee vihaa Whitneyta :o mut hyvä jos ei kuitenkaan. c:

      Nauroin itekin tolle meemille :D Ritsulla on oikeesti joku hidden talent noiden kanssa!

      Käyn katsomassa! OwO

      Poista
  4. Ah rakastan oikeesti tätä tarinaa niin paljon! QwQ

    Odotan kyl vähän jännityksellä sitten kun Noah palaa kotiin, mutta ehkä enemmän oon odotuksissani näiden kahen homopojan kanssa :'D ne on siis vaa nii söpöjä ja haluun et ne muuttaa preerialle jonku kultasen noutajan kanssa ja tanssii auringonlaskuun. XD

    Kuvat oli tosi hyviä, ne anto tosi selkeen ja hyvän mielikuvan tarinan ympäristöistä ja tilanteista - ja kuten aina, kirjoitus ja teksti oli 6/6!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän kehuista! <33

      Mielikuva! XD tää pitää kyllä joskus toteuttaa!

      Poista
  5. Oh, oh! Edelliseen osaan en koskaan tainnut kommentoida, mutta luin sen kyllä ja rakastin yhtä paljon kuin tätäkin. En osaa oikein sanoa mitään, mutta tykkäsin!

    "Myös patjalla on tilaa, en pure päätäsi irti, Anthony naurahti." Hah, ajatukseni olivat kutakuinkin: Eli selvästi puree pikkuisen kuitenkin. XD

    Kiitos osasta. Oli mainio. Kuvat. Teksti. Lisää tahdotaan! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! <33

      :DD Anthony puree.

      Lisää on tulossa! >:3

      Poista
  6. UUU mikä tarina *.* Miksi tällaisia ei ole enemmän? >:) Mutta voisin ehkä koittaa sanoa jotain järkevääkin tässä :D Anna anteeksi jos tämä ei ole järkevää kiitos lukion abivuosi ja prkl YO-kokeet ja saatanallinen eka jakso :/

    Olen seurannut tätä tarinaa ja oikeastaan eka osa ei napannut, mutta onneksi jäin katselemaan tätä ;)) Myös oneshottisi ovat hienoja ja erinomaisesti toteutettuja ja laittavat ajattelemaan. Tai sitten ajattelen liikaa :DD

    Mutta Anthony ja Noah ne sopivat hienosi yhteen *shipping,shipping*.... Sinällään idea laittaa yhteen kaksi erillaista persoonaa ja elämäntapoja ei ole kovin uusi idea, mutta teet sen niin hyvin. Näitä ei voi olla rakastamatta ja vaikka mitä :D

    En tiedä, kummakaan äidit eivät inspaa minua kasvatus ideologiallaan. Sinällään kummallakin on pointtinsa ja ideansa, mutta vetävät ihan liian yli kumpaakin suuntaan. Noahin äiti on aivan liian ylisuojeleva, pinttynyt lahkolainen (anteeksi kaikki jotka uskovat jne. mutta en osaa selittää tuota ylimaanisuutta paremmin). Whitney taas noh... on 60-lukuun jäännyt hippi, joka koittaa voittaa kaikki asiat rakkaudella ja vaaleanpunaisilla laseilla joita terästetään hiukan ruoholla :DD Mutta luonteet olet tehnyt erinomaisesti ja tyylille uskollisesti ^.^ Minusta siis kummallakin naisella on ideansa ja hyvä tarkoitus, mutta noh.. whatever he eivät ole pääasia xD

    Tuo toisen "virallisen" kuvan jälkeinen dialogi on suloinen :3 ja sen jatkuminen vielä vikan kuvan jälkeen. Mut nuo kaksi ovat vain liian täydellisiä toisilleen. Anthony on badass ja Noah angel c: Innolla odotan näiden tarinan jatkumista ja että kohta tapahtuu jotain pahaa josta vain nämä kaksi selviävät hengissä hehee >:D

    T: R.H

    VastaaPoista
  7. Aa kiitos! <3

    *intense shipping*

    Joo, tarkoituskin oli sekä Judyn että Whitneyn osalta kirjottaa niiden luonteet tollasiks vähän yliampuviks, just niin kun kuvailit. :D sen takia kuumotti hirveesti, että kaikki vihaa Whitneyta. Judya nyt saakin vihata, se on sen verran mäntti. :D

    Muahahaa, evil planeja luvssa... >:3 mahtavaa, jos tykkäsit! c:

    VastaaPoista
  8. YAAAAAAAAAAAAAAAASS!
    okei.

    Ooooh. Jatkan hahmojesi kehumista. Tykkään Whitneysta tositosi paljon! En tiedä mikä siinä viehättää, mutta joku sellainen realistinen ja täysin rehellinen elämänkokemus siitä huokuu. Herättää sympatiaa. Ja sitten toi kommentti, jonka se antoi lasten kasvattamisesta - että se ei ole projekti, jossa on pakko onnistua, vaan tärkeintä on lapsen kunnioittaminen kanssaihmisenä. Jäin miettimään sitä pidemmäksikin aikaa, ja wow, se on ihan helvetin hyvin sanottu! En oo varmaan ikinä kuullut kenenkään todenneen paremmin.

    Ja, no niin. Tietysti täytyy hehkuttaa osan loppua ihan urakalla! Yisss. >:----))) Sanat puuttuu juuri nyt, en saa ilmaistua tätä intensiivistä shippausta niin intensiivisenä kuin sen koen :'DD Mutta! YAAS BROS.
    Tykkäsin paitsi tuosta tapahtumasta, myös ylipäätään tavasta, jolla olit ton kirjoittanut. Musta tuntuu, että oot kehittynyt kirjoittajana ihan hiiirveästi sinä aikana, kun oon lukenut sun tarinoita! Oon tykännyt sun teksteistä aina, mutta viime aikoina niiden taso on äkkiä ponnahtanut vielä satoja metrejä ylöspäin. Bless your heart girl, tätä on niin ihanaa lukea! Tää on itse asiassa tällä hetkellä ainoa simstarina, jonka kanssa oon ehtinyt pysyä ajan tasalla :D

    Enkä siis tietenkään nauranut tolle memelle puoli iltaa niin että unohdin, mitä piti kommentoida, entäs sitten? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. WHAAAAAAT MIKSI MÄ HUOMAAN TÄN KOMMENTI NVASTA NYT DDD:

      Haa, Whitney jakaa mielipiteitä! Ja ihan mahtavaa kuulla, että toi lastenkasvatuskommentti miellytti, se oli ihan oman pään tuotantoa. :D tai en oo ainakaan kenenkään muun kuullu sanovan niin.

      The ship sails! >:3 <3

      Apua, kiitos hurjasti! <3

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä